Je bent je eigen tapas chef!

Je bent je eigen tapas chef!

Het is een moeilijke en vreemde tijd – voor jou, je familie, vrienden én voor je favoriete restaurant. Een jaar geleden genoten we van een wekelijks hapje, drankje en ongeremde gezelligheid. Maar op dit moment wordt het steeds moeilijker om een momentje voor jezelf te nemen.

Om je het gevoel te geven dat je er toch even uit ‘uit’ bent, doet je favoriete restaurant (hopelijk zijn wij dat 😉) er alles aan om je een gezellige avond ‘uit’ te geven!

Aan het begin van de coronacrisis en tijdens de eerste sluiting van de horeca waren onze creatieve voelsprieten 100% ‘ Aan’. De vraag hoe we de ‘Paddy’s ervaring’ konden blijven geven, met gesloten deuren, spookte alsmaar door ons hoofd. 

We kwamen al snel met een nieuw concept: Paddy’s @ Home. Na het selecteren van de meest populaire (en geschikte) gerechten, kon het feest beginnen. Inmiddels zijn we goed uitgerust met ons eigen bestelsysteem. Hier heb je een ruime keuze aan verschillende tapasboxen, à la carte gerechten, specials en desserts.

Met Paddy’s @ Home ben jij je eigen tapaschef . Als echte tapaschef kun je in een handomdraai een heerlijke variatie aan gerechten serveren. Welke gerechten? Dat kies je zelf!

Onze tip? Bestel van alles een beetje: een paar koude gerechten en een paar gerechten die je thuis moet afmaken. Op deze manier zet je de koude gerechten op tafel – als een eerste voorgerechtenronde. Staan de koude gerechten op tafel? Dan kun je alvast de eerste twee of drie warme tapasgerechten de oven in schuiven. In een paar minuten geniet je thuis van een verse portie ossenhaas met ketjapsaus, huisgemaakte nacho’s of spareribs!

Paddy’s @ Home is perfect voor een diner thuis . Erg leuk tijdens een borrelavond . Verbazingwekkend lekker om op tafel te zetten tijdens een verjaardag .

Iedereen kan zijn eigen tapaschef zijn! Ben je nieuwsgierig geworden? Controleer snel alle gerechten in ons online bestelsysteem.