Je bent je eigen tapas chef!

Je bent je eigen tapas chef!

Het is een moeilijke en vreemde tijd – voor jou, je familie, vrienden en voor je favoriete restaurant. Een jaar geleden genoten we van een (meer dan) wekelijks hapje, drankje en ongeremde gezelligheid. Maar op dit moment wordt het steeds moeilijker om een ​​pauze te nemen.

Om je het gevoel te geven dat je een tijdje ‘weg’ bent, doet je favoriete restaurant (hopelijk zijn we 😉) dat alles in het werk om u een geweldige ervaring te geven !

Aan het begin van de coronacrisis en tijdens de eerste sluiting van de horeca waren onze creatieve voelsprieten 100% ‘ Aan’. Hoe kunnen we u de ‘Paddy’s ervaring’ geven terwijl we onze deuren gesloten houden?!

We kwamen al snel met ons concept: Paddy’s @ Home < span style = “vertical-align: inherit;”>. Na het selecteren van de meest populaire (en geschikte) gerechten, kon het feest beginnen. We zijn nu goed uitgerust met ons eigen bestelsysteem. Hier heb je een ruime keuze aan tapasmenu’s, à la carte gerechten, specials en desserts.

Met Paddy’s @ Home je bent je eigen tapaschef . Als echte tapaschef kun je in een handomdraai een heerlijke variatie aan gerechten serveren. Welke gerechten? Dat kies je zelf!

Onze tip? Bestel van alles een beetje: een paar koude gerechten en een paar gerechten die je thuis moet afmaken. Op deze manier zet je de koude gerechten op tafel – als een soort ‘voorgerecht’. Is de eerste cursus bijna klaar? Zet vervolgens de eerste twee of drie warme tapasgerechten een tijdje in de oven. In een paar minuten zet je een verse portie ossenhaas, nacho’s of spareribs op tafel!

Paddy’s @ Home is perfect voor een diner thuis . Erg leuk tijdens een borrelavond . Verbazingwekkend lekker om op tafel te zetten tijdens een verjaardag .

Iedereen kan zijn eigen tapaschef zijn! Bent u nieuwsgierig geworden? Controleer snel alle gerechten in onze online winkel.