Direct reserveren

Restaurant

Shared dining

Ben je klaar voor een culinaire ervaring? Dan is ons nieuwe shared dining menu bij Paddy’s precies wat je zoekt!Laat je verrassen door een uitgebreid assortiment aan gerechten, van warme gerechten tot heerlijke koude gerechten en heerlijke desserts. Het beste deel? Je hoeft niet te kiezen! Met ons shared dining menu krijg je de kans om van alles te proeven terwijl je geniet van de gezelligheid van je vrienden en familie

  • Gezellig dineren
    Bij Paddys draait het om een goede sfeer met goed eten. Met ons unieke shared dining menu hoef je niet te kiezen en kun je lekker alles delen met je gezelschap.
  • Heerlijke gerechten
    Laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes van onze getalenteerde chefs bij Paddy’s. Met een passie voor koken en oog voor detail creëren zij heerlijke gerechten die elke keer weer verrassen. Ontdek een menu vol met smaakvolle opties en geniet van een onvergetelijke eetervaring bij Paddy’s

Kortom, genoeg redenen om binnenkort Paddys te bezoeken.

Iets te vieren?
Locatie verhuur

Maak jouw speciale gelegenheid onvergetelijk door Paddy’s te kiezen als jouw locatie.

De leukste locatie in Enschede!

Paddy’s biedt een uitstekende locatieverhuur voor diverse evenementen, van verjaardagsfeesten tot bedrijfsbijeenkomsten. Met een gezellige sfeer is Paddy’s de ideale keuze voor jouw volgende bijeenkomst in Enschede.

Neem contact op met Paddy’s voor meer informatie over beschikbaarheid en mogelijkheden voor jouw gelegenheid

Lees meer

stap-3 stap-2
stap-2

Boek een tafel

Direct reserveren

Heb jij ondertussen honger gekregen? Reserveer hier gelijk jouw tafel!.

Tafel reserveren

paddys Club

Uitgaan in Enschede

Ontdek het bruisende nachtleven van Enschede bij Paddy’s, dé hotspot voor uitgaan in de stad. Geniet van live dj’s, heerlijke drankjes en een gezellige sfeer die tot in de vroege uurtjes doorgaat.

  • Elke vrijdag en zaterdag- avond de beste beats!

Elke vrijdag en zaterdagavond staan onze toppers voor jullie klaar om er een gezellige avond van te maken, zien wij jou binnenkort op de dansvloer?