Dé ontmoetingsplek
van Twente

Waar Paddy’s tijdens haar kinderjaren fungeerde als hotel en later als cafetaria, is het in de afgelopen 25 jaar omgetoverd tot dé ontmoetingsplek van Twente. Al ruim één generatie staat er een enthousiast en divers team voor je klaar om je te laten genieten van alles wat Paddy’s te bieden heeft. Van een lekkere lunch tot een gezellige borrelavond en van een uitgebreid (tapas)diner tot een avondje stappen!

Kom lekker een hapje eten!

Onze keuken is iedere dag geopend van 12.00 tot 22.00. Wat wij belangrijk vinden, is dat er voor ieder wat wils is. Voor de lunch heb je een ruime keuze aan huisgemaakte soepen, triple tosti’s, salades en rijkelijk belegd vers landbrood met bijvoorbeeld carpaccio en gerookte zalm.

Daarnaast kun je de hele dag door genieten van Paddy’s unieke tapasgerechten. Kies je favoriete gerechten à la carte óf ga voor een verrassingsmenu. Perfect afgestemd op de smaak van jou en je gezelschap! Liever onbeperkt tapas eten? Ook dat kan! Het verrassingsmenu kun je gemakkelijk upgraden naar een onbeperkte variant.

Bekijk het menu

Spice up your week!

In het weekend is het áltijd gezellig. Maar doordeweeks is dat niets minder! Wij proberen van iedere dag een klein feestje maken en bedenken daarom regelmatig leuke dingen. Zo toveren we de dinsdag om tot Ginsdag en vinden we het tof om proeverijen te organiseren!

We houden je graag op de hoogte via onze social media!

keep me updated!


kom je gezellig stappen?

Ook dát doe je bij Paddy’s! Op vrijdag- en zaterdagavond maken de tafels en stoelen plaats voor de gezelligste dansvloer van Enschede. Onze DJ’s draaien iedere week de lekkerste hitjes: samen met het barpersoneel zetten zij de tent op zijn kop!

Om 23.00 gaan de stoelen en tafels aan de kant, komt de dansvloer tevoorschijn en draaien onze DJ’s de lekkerste hitjes. Natuurlijk altijd onder goed gezelschap van ons vrolijke barpersoneel!

Kortom, we zijn van álle markten thuis!

Zelf een feestje geven?

Bij Paddy’s kun je ook zélf een feestje bouwen! Onze pub en restaurant zijn af te sluiten van de omliggende ruimten. Samen met jouw gezelschap kun je hier gezellig borrelen, dineren óf je eigen feestje vieren! Dit natuurlijk met een gezellige en enthousiaste helpende hand van onze collega’s.

Ben je met een groot gezelschap en wil je graag heel Paddy’s afhuren? Dat behoort ook tot de mogelijkheden! Iedere maandag is Paddy’s gesloten: in overleg organiseren we op maandag graag jouw verjaardagsfeest, bruiloft of ieder ander besloten feest.

Zullen we samen een feestje bouwen?RESERVEER DIRECT!

Via ons online reserveringssysteem ben je direct verzekerd van een plekje voor jou en je gezelschap!

RESERVEREN

reacties van onze gasten