Locatie huren

Bouw jouw eigen feestje!

Samen met jou organiseren we graag het perfecte feest! Laat ons weten wat je wensen zijn en we denken graag met je mee.

JE EIGEN PUB, RESTAURANT ÓF HEEL PADDY’S.

Paddy’s heeft een restaurant en pub, welke beide een eigen bar hebben en af te sluiten zijn van de omliggende ruimten. Hier bouw je op normale openingsdagen, samen met jouw gasten je eigen feestje. Natuurlijk met een enthousiaste helpende hand van onze collega’s.

Ben je met een groter gezelschap en wil je Paddy’s in zijn geheel afhuren? Dat kan ook! Op maandag en dinsdag zijn we gesloten. In overleg organiseren we, op een maandag of dinsdag naar keuze, jouw besloten feest!

Meestgestelde vragen 

We begrijpen het als je vragen hebt over het organiseren van je eigen feest bij Paddy’s. Om je op voorhand zo goed mogelijk te helpen, hebben we vast een aantal veelgestelde vragen voor je beantwoord. Heb je nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wanneer kan ik Paddy’s afhuren?

Je kunt Paddy’s in zijn geheel afhuren op maandag en dinsdag. Dit zijn de dagen dat we normaal gesproken gesloten zijn, maar voor jouw besloten feest maken we graag een uitzondering!

Is dit ook mogelijk in het weekend?

In het weekend kun je Paddy’s niet in zijn geheel afhuren. Wél kun je (een deel van) ons restaurant en de pub gebruiken voor jouw eigen feestelijke gelegenheid! Met een eigen bar en eigen personeel, maken we er samen een gezellige avond van. 

Wat zijn de kosten en mogelijkheden?

Om een goed beeld te krijgen van de kosten en mogelijkheden, kun je het beste even langskomen of ons bellen. Er is letterlijk van álles mogelijk – passend bij jouw wensen! 

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Wanneer je je eigen locatie binnen Paddy’s afhuurt, zorgen wij ervoor dat onze collega’s voor je klaarstaan om er een top avond van te maken. Samen bespreken we vooraf verschillende opties voor de duur van het besloten feest en zaken als het eten en drinken. 

ZULLEN WE SAMEN EEN FEESTJE BOUWEN?

Stuur direct een berichtje, vertel ons jouw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.