Online op Thuisbezorgd!

Online op Thuisbezorgd!

Yes, je leest het goed! Vanaf nu bestel je jouw favoriete koude tapasgerechten, warme hoofdgerechten én desserts ook via Thuisbezorgd.

Natuurlijk kun je ook nog steeds via ons eigen bestelsysteem bestellen. En laten we maar direct eerlijk zijn. Het aanbod is daar iétsjes groter. Via dit systeem kun je er namelijk ook voor kiezen om warme tapasgerechten te bestellen. Om je nóg meer keuze te geven, kun je deze zowel reeds bereid en warm bestellen, maar natuurlijk ook zoals je van ons gewend bent.

Hoe zat dat ook alweer – ‘zoals je van ons gewend bent’? Onze chefs bereiden de warme gerechten volledig voor. Zo hoef jij ze thuis alleen nog maar kort af te maken in de oven of in de pan. In een mum van tijd zet jij je favoriete gerechten vers en ‘zelfgemaakt’ op tafel. Wedden dat de complimenten voor jou als chef zijn! 😉

Afijn – we weten als geen ander hoe relaxed het is om na een lange dag een verse en warme maaltijd te laten bezorgen. Of je nu gaat voor een goede (vega) hamburger of voor een gezonde mix van ossenhaaspuntjes, wokgroenten en ketjapsaus. We hebben ervoor gezorgd dat er voor ieder wat wils is.

Om af te sluiten geven we je graag nog een kleine, stiekeme tip mee. Zoals gezegd kun je via Thuisbezorgd bestellen – maar ook via ons eigen bestelsysteem. Daar is het aanbod groter én ontvang je van ons altijd een klein, smakelijk extraatje. Een bedankje van ons, voor jou, zullen we maar zeggen 😊