Paddy’s @ Home

Be your own tapas chef!

Al een langere tijd hadden we de wens om Paddy’s ook aan huis te kunnen serveren. Het enige wat we nodig hadden, was een laatste duwtje in de rug. De coronacrisis gaf ons precies het duwtje dat we nodig hadden. Via ons bestelsysteem kun je jouw favorieten gerechten online bestellen om lekker thuis van te genieten!

Onze chefs bereiden alle gerechten zo voor dat jij in een paar minuten een heerlijk, vers tapasdiner op tafel zet. Zo kan iédereen zijn eigen tapas chef zijn!

Liever gelijk aan tafel? Bestel dan de warme borrelbox óf kies jouw favoriete à la carte gerechten en vink de optie ‘warm bezorgen’ aan. 

bestel direct!

Eenvoudig bestellen & afhalen, óf laten bezorgen


Kies je favo gerechten

Je kunt zelf jouw favoriete gerechten uitkiezen om je eigen tapasbox samen te stellen! Natuurlijk kun je ook kiezen uit  à la carte tapasgerechten, specials en desserts.


Haal je bestelling af, óf laat bezorgen

Je kunt je bestelling van woensdag tot en met zondag afhalen óf laten bezorgen in Enschede, Glanerbrug, Boekelo en Lonneker.

Be your own tapas chef!

Thuis zet je de gerechten in een handomdraai vers op tafel. Met de bereidingswijzen in de hand, ben jij je eigen tapas chef. Óf geniet van de reeds bereide, warme gerechten!

Bereidingswijzen én -video’s inbegrepen!

Onze chefs bereiden alle gerechten zó voor dat het een eitje is om de lekkerste tapasgerechten op tafel te zetten! De koude gerechten zijn ready-to-eat en kun je dus gelijk serveren. De warme gerechten zijn voorbereid: je hoeft ze dus alleen nog maar even af te maken in de oven of pan. Zo serveer je altijd de meest verse gerechten en is het nét alsof je bij Paddy’s bent. Met de complimenten voor de (thuis)kok!

Bij iedere bestelling ontvang je de bereidingswijzen van de warme gerechten op papier. Daarnaast vind je de bereidingswijzen op de productpagina’s van de gerechten die je hebt gekozen, inclusief een bereidingsvideo! Op deze manier lukt het iedereen om zijn eigen tapaschef te zijn!

  • Iedere dag vers
  • Ruime keuze in vlees, vis en vegetarisch
  • In een handomdraai op tafel
  • Een avondje uit – maar dan thuis!

Nog vragen?

Bel ons gerust, via 053 432 8088! 

Bestel direct!