Enschede toegangsticket Borrelbox compleet

35,00

Enschede toegangsticket Borrelbox compleet

Let op: koop het toegangsticket en de Borrelbox Compleet voor de horecagelegenheid uit jouw regio.
Wil je de Borrelbox graag laten bezorgen? Let dan op dat deze op zaterdag 10 april tussen 11.00 en 15.00 worden bezorgd. In verband met de voorbereidingen op de livestream kunnen we hier niet van afwijken.

Op zaterdag 10 april gaan Paddy’s Enschede en Mojo’s Alkmaar de strijd met elkaar aan in een heuse Sing A Long battle. Een avond vol spellen, muziek en gezelligheid. Dit wil je niet missen!

 

Dit ticket geeft je exclusieve toegang tot de livestream. Op de dag van het event ontvang je de link naar de livestream in jouw mailbox. Daarnaast speel je met dit ticket direct mee in de loterij!

 

Wat zit er in de Borrelbox?

– Paddy’s versus Mojo’s Sing A Long Shots
– Huisgemaakt knoflookbrood
– Huisgemaakte nacho’s met salsa en crème fraîche
– Serranoham
– Carpacciorolletjes met Parmezaanse kaas en knoflook
– Gerookte zalmblokjes met mosterd dillesaus
– Gebakken champignons met aïoli
– Spaanse gehaktballetjes met peperroomsaus
– Krokant gebakken chilikip

 

De porties zijn gebaseerd op twee personen.

 

Wat kun je verwachten van de livestream?

Het personeel van beide horecagelegenheden nemen het tegen elkaar op met het spelen van drie verschillende, muzikale spellen. Als kijker zijnde kun jij live je stem uitbrengen op jouw favoriet. Per spel wordt er dan ook een winnaar aangewezen. Dit is een personeelslid van Paddy’s óf Mojo’s. May the best team win…

 

Om 20.00 uur warmen we de boel lekker op met heerlijke hits van de DJ’s van beide horecazaken. Om 20.30 start het hysterische spelprogramma, wat rond een uur of 22.00 op zijn einde loopt. Tussen de bedrijven door zorgen de DJ’s voor de lekkerste plaatjes. Zo is het weer héél eventjes alsof je bij jouw favoriete kroeg op de dansvloer staat!

35.00

Totaal: € 35.00

Aantal