Eerste dag bij Paddy’s

Daar gaan we dan: je eerste werkdag bij Paddy’s komt eraan! Voordat je de eerste keer met een dienblad over ons terras struint, vind je hier alvast wat handige informatie. Voor we beginnen met een korte rondleiding vragen we graag nog even je aandacht voor de volgende punten. Deze zijn van belang voor je eerste werkdag:

 

– We zien graag dat je 15 minuten voor je shift aanwezig bent, zodat je om je begintijd ook daadwerkelijk klaar staat op de werkvloer. Sta je dus ingeroosterd om 19.00, dan vragen we je om uiterlijk 18.45 aan te komen.

 

– Laat het je leidinggevende en collega’s (die er belang bij hebben) altijd even weten als je de werkvloer verlaat. Bijvoorbeeld als je naar het toilet gaat, bijvul ophaalt uit de kelder of nieuwe pepermuntjes van boven haalt.

 

– Onder werktijd mag je uiteraard iets te drinken pakken. Let wel op: pak enkel drinken uit de postmix en dus géén flesjes of blikjes. Ook het drinken van alcohol is niet toegestaan tijdens de (nacht)diensten.

 

– Zorg ervoor dat je goed gegeten hebt voor je aan het werk gaat – tijdens je dienst is er geen tijd om uitgebreid te eten.

 

– Loop na je shift niet meer achter de bar langs en schenk niet je eigen naborrel in. Je collega achter de bar doet dit met alle liefde voor je!

 

– In het geval je de dagdienst werkt en om 12.00 begint: officieel opent Paddy’s om 12.00. Zijn er voor die tijd al gasten die een plekje zoeken? Geef dan even aan dat we eigenlijk pas om 12.00 open zijn en de keuken dus nog gesloten is, maar ze kunnen uiteraard alvast iets drinken en even in de menukaart kijken. De eerste gasten van de dag zijn ontzettend belangrijk: zij trekken op hun beurt weer meer nieuwe gasten aan!

 

Onderstaand vind je een snelle rondleiding door het pand. Mocht je toch iets niet kunnen vinden, vraag dan gerust aan één van je collega’s!

 

Deel 1: https://youtu.be/YGInUuovAl8

 

Deel 2: https://youtu.be/GlQ3s00dILA

 

Deel 3: https://youtu.be/mSozJKAFDyI

 

Nu je het pand helemaal hebt doorlopen, ben je vast benieuwd hoe het precies zit met de tafelnummering. Hier leer je meer over tijdens je eerste werkdag(en). De tafelnummering wil, vooral zolang corona nog een ding is, nog wel eens veranderen. Maak je hierover geen zorgen: de indeling is logisch en als je tot tien kunt tellen, kun je ook uit de voeten met de tafelnummering van zowel de vlonder als het voorterras, de binnenruimte beneden en het restaurant boven 🙂

Lekker voor erbij...

MediaStorePaddys

Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?