Eerste dag bij Paddy’s

Daar gaan we dan: je eerste werkdag bij Paddy’s komt eraan! Voordat je de eerste keer met een dienblad over ons terras struint, vind je hier alvast wat handige informatie. Voor we beginnen met een korte rondleiding vragen we graag nog even je aandacht voor de volgende punten. Deze zijn van belang voor je eerste werkdag:

 

– We zien graag dat je 15 minuten voor je shift aanwezig bent, zodat je om je begintijd ook daadwerkelijk klaar staat op de werkvloer. Sta je dus ingeroosterd om 19.00, dan vragen we je om uiterlijk 18.45 aan te komen.

 

– Laat het je leidinggevende en collega’s (die er belang bij hebben) altijd even weten als je de werkvloer verlaat. Bijvoorbeeld als je naar het toilet gaat, bijvul ophaalt uit de kelder of nieuwe pepermuntjes van boven haalt.

 

– Onder werktijd mag je uiteraard iets te drinken pakken. Let wel op: pak enkel drinken uit de postmix en dus géén flesjes of blikjes. Ook het drinken van alcohol is niet toegestaan tijdens de (nacht)diensten.

 

– Zorg ervoor dat je goed gegeten hebt voor je aan het werk gaat – tijdens je dienst is er geen tijd om uitgebreid te eten.

 

– Loop na je shift niet meer achter de bar langs en schenk niet je eigen naborrel in. Je collega achter de bar doet dit met alle liefde voor je!

 

– In het geval je de dagdienst werkt en om 12.00 begint: officieel opent Paddy’s om 12.00. Zijn er voor die tijd al gasten die een plekje zoeken? Geef dan even aan dat we eigenlijk pas om 12.00 open zijn en de keuken dus nog gesloten is, maar ze kunnen uiteraard alvast iets drinken en even in de menukaart kijken. De eerste gasten van de dag zijn ontzettend belangrijk: zij trekken op hun beurt weer meer nieuwe gasten aan!

 

Met deze laatste punten op zak, geven we je graag een korte rondleiding door het pand! Zo weet je precies waar je je kunt omkleden en waar je shift begint.

 

*rondleiding video* Timelapse?

 

Mocht je toch iets niet kunnen vinden, vraag dan gerust aan één van je collega’s! Nu je het pand helemaal hebt doorlopen, is het tijd om de tafelnummering voor de eerste keer door te nemen. We gaan er uiteraard niet vanuit dat je dit op je eerste werkdag uit je hoofd weet. Maar het scheelt zeker als je het alvast een keer hebt gezien! We beginnen met de tafelnummering beneden.

*tafels beneden video*

*tafels beneding plattegrond)

 

Dan gaan we direct door naar de tafelnummering op de vlonder en het voorterras!

*tafels vlonder + voorterras video*

*tafels vlonder + voorterras afbeelding*

 

Last but not least: het restaurant. De een staat vaker in het restaurant dan de ander, maar het kennen van de tafelnummering is áltijd handig!

*tafels restaurant video*

*tafels restaurant afbeelding*

Lekker voor erbij...

MediaStorePaddys

Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?