ZIE DOCUMENT HANDLEIDING ORDERMAN VOOR FOTO’S

 

Wanneer je achter de bar werkt. Moet je de bestellingen invoeren op de kassa i.p.v. de orderman. Globaal geien werk het systeem hetzelfde. Je werkt weer met dezelfde categorieën waar de artikelen onderverdeeld zijn. Ook op de kassa kun je werken met de PLU codes. Om de PLU code in te toetsen gebruik je de cijfertoetsen weer en sluit af met “artikel #”

 

Het openingsscherm van de bar kassa is getoond op foto 1. De inlogcode voor de bar kassa is 123 overdag

Of 123 avond ( deze gebruiken wij alleen in de nacht)

 

 

Op foto 2 zie je het beginscherm wanneer je bent aangemeld. Hier kun je een tafel openen en daar een bestelling op doorvoeren. Het tafelnummer kun je invoeren met de cijfertoetsen. Wat makkelijker is om via de plattegrond de tafel aan te toetsen om zo de tafel te openen. De plattegrond zie je op foto 3. Je ziet daar ook de mogelijkheid om door de verschillende velden te scrollen. Beneden , boven, terras en restaurant om daar een tafel te openen.

 

 

 

 

 

 

 

Op de onderstaande foto (foto 4) zie je het betaalscherm. Je komt hier als je de desbetreffende tafel opent en dan op betalen drukt. Deze knop is groen en zit rechtsonder in het scherm (foto 2). Personeel krijgt bij Paddy’s korting alleen op drank. Dus als een collega afrekent moet je eerst op personeelskorting drukken en dan op geen bon om de betaling te voltooien

 

Wat verder belangrijk is dat alleen de barman aan de bar kassa zit dit om het overzicht te houden. Dus als je vragen hebt vraag dit ook altijd aan de verantwoordelijke/barman van dat moment.

 

Lekker voor erbij...

MediaStorePaddys

Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?